Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politi: Nu kan der atter køres på de fleste veje

Tidligere frarådede politiet al unødig udkørsel i forskellige dele af Danmark. Nu er vejene igen ved at være farbare. Falck har haft travlt.

Falck har haft en travl nat og morgen. Siden midnat og frem til klokken 8.30 har man hjulpet flere end 600 bilister.

- Vi har haft rigtig travlt. Vi har typisk hjulpet folk, der har været kørt en tur i grøften, siger Jeppe Ilkjær, pressemedarbejder hos Falck, til Berlingske Nyhedsbureau.

Mest travlt har man haft i hovedstadsområdet og Nordjylland. I København har man indtil videre hjulpet 185 bilister, mens 154 i Nordjylland har fået en hjælpende hånd fra Falck.

- Langt de fleste tilfælde har handlet om at hjælpe med at trække biler fri, siger Jeppe Ilkjær.

Lørdag morgen advarede politiet flere steder i landet mod unødig udkørsel. Den advarsel er nu trukket tilbage langt de fleste steder.

- Det er ikke længere så slemt, som det var i nat, så vi ophæver advarslen, siger vagtchef Kim Munksgaard fra Fyns Politi til fyens.dk. En tilsvarende melding giver Nordjyllands Politi ifølge nordjyske.dk.

I Østjylland melder politiet ifølge P4 Østjylland, at der atter kan køres på de store veje, men der advares om, at det kan være svært at komme frem på de små veje.

På Sjælland frarådede politiet tidligere al unødig kørsel i Holbæk, Kalundborg og Odsherred, men den advarsel er nu ophævet, oplyser P4 Sjælland.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.