Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politi: Lille dreng blev mishandlet af to voksne

Dommer i Holstebro har fængslet kvinde og mand i to uger. De nægter sig skyldige i farlig vold mod barn.

Hvornår og hvor en dreng angiveligt blev udsat for farlig vold, ønsker Midt- og Vestjyllands Politi ikke at sige noget om. Free/Politi.dk/arkiv
Hvornår og hvor en dreng angiveligt blev udsat for farlig vold, ønsker Midt- og Vestjyllands Politi ikke at sige noget om. Free/Politi.dk/arkiv

En dreng på et år og otte måneder har været udsat for særlig farlig vold og for mishandling, mener Midt- og Vestjyllands Politi.

To voksne, en mand og en kvinde, er onsdag af en dommer i Holstebro blevet varetægtsfængslet i 14 dage i sagen, oplyser anklager Iben Ernst Bøttker.

Hun ønsker ikke at besvare spørgsmål om relationen mellem de to voksne og barnet.

»Volden har haft følger i form af mærker mange steder og en brækket arm,« siger anklageren dog.

Grundlovsforhøret i Retten i Holstebro er foregået bag lukkede døre, oplyser Iben Ernst Bøttker.

Politiets sigtelse drejer sig om vold af særlig farlig karakter og om mishandling.

Såvel manden som kvinden nægter sig skyldig. Hun har dog accepteret fængsling i 14 dage, hvorimod manden har besluttet at kære kendelsen til Vestre Landsret.

I øvrigt mener også anklagemyndigheden, at landsretten skal ændre dommerens kendelse. Fængslingen skal stå på i fire og ikke i to uger, lyder det.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.