Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politi jager sælger af ulovlig fyrværkeri

Nordjyllands Politi vil gerne høre fra borgere, der ligger inde med oplysninger om de krysantemumbomber, som nytårsaften kostede tre mænd livet.

Arkivfoto
Arkivfoto

Nordjyllands Politi anmoder nytårsdag offentligheden om hjælp med oplysninger om salg af krysantemumbomber i området omkring Hobro og Mariager.

Politiets appel kommer i forbindelse med efterforskningen af de to fyrværkeriulykker, der nytårsaften kostede tre mænd livet i Nordjylland.

Mændene døde af de kvæstelser, som de pådrog sig, da krysantemumbomber ved to lejligheder eksploderede under affyring. To personer yderligere er bragt til Rigshospitalet for behandling af deres meget omfattende skader. Disse mænd på henholdsvis 24 og 28 år meldes uden for livsfare, men de ligger fortsat i respirator.

Nordjyllands Politi hører også gerne fra offentligheden, hvis man skulle ligge inde med andre oplysninger vedrørende ulykkerne.

Myndighederne opfordrer på det kraftigste andre, som måtte være i besiddelse af krysantemumbomber, til at være meget varsomme. Der er tale om livsfarligt fyrværkeri, og derfor skal man ikke forsøge at bortskaffe fyrværkeriet på egen hånd.

Politiets efterforskning har torsdag ført til et fund af endnu en krysantemumbombe i den bil, der tilhørte den 37-årige familiefar, der blev dræbt i den ene af ulykkerne nytårsaften.

»Man har fundet en ueksploderet bombe i den bil, der tilhørte den afdøde. Og den har vores ammunitionsryddere fra Skive Kasserne taget med,« siger vagtchefen ved Nordjyllands Politi, Henrik Bech, til eb.dk.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på 114, hvis man har oplysninger i sagen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.