Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politi frigiver video af mulig gerningsmand bag drab i Herlev

Det er et år siden, at gravide Louise Borglit blev dræbt. Nu frigiver politiet overvågningsvideo.

Det er et år siden, at gravide Louise Borglit blev dræbt. Nu frigiver politiet overvågningsvideo.
Det er et år siden, at gravide Louise Borglit blev dræbt. Nu frigiver politiet overvågningsvideo.

Herlev. Selv om Københavns Vestegns Politi har efterforsket intenst, siden Louise Borglit blev dræbt for et år siden, er gerningsmanden stadig på fri fod.

Derfor frigiver politiet for første gang overvågningsbilleder fra Tornerosevej nær Elverparken i Herlev, hvor Louise Borglit blev dræbt 4. november 2016.

Det drejer sig om en kort videosekvens, som viser en person, der formentlig er identisk med den mand, et vidne så komme fra Elverparken umiddelbart efter gerningstidspunktet.

Videosekvensen er i dårlig kvalitet, men politiet har alligevel valgt at frigive den i forbindelse med årsdagen for drabet.

»Vi offentliggør sekvensen, fordi vi håber, at den sammen med den øvrige omtale kan styrke interessen for sagen og få borgerne til at overveje meget grundigt, om de er i besiddelse af oplysninger, der kan være relevante i forhold til en pågribelse af gerningsmanden,« siger vicepolitiinspektør Peter Malmose fra Københavns Vestegns Politi.

 

Louise Borglit var 4. november efter aftensmaden ude at gå en tur med sin søsters hund i parken. Klokken 19.15 samme aften blev kvinden, der var gravid i syvende måned, fundet dræbt. Hun var stukket flere gange med kniv.

Drabssagen har været præget af mangel på beviser og gennembrud. Blandt andet har politiet endevendt området omkring gerningsstedet for at finde gerningsvåbnet.

Men på trods af, at politiet har undersøgt mere end 40 forskellige knive, er det stadig ikke lykkes at finde gerningsvåbnet.

Efterforskningsarbejdet har også fået politiet til at kigge mod udlandet, hvor der har været drabssager, der har lignet denne. Men heller ikke det er der kommet noget ud af.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.