Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politi: Brune bude solgte hash til flere hundrede fynboer

Fire personer med tilknytning til Black Army er sigtet for omfattende hashhandel på Fyn. Tre kræves fængslet.

Fyns Politi mener, at fire personer har fungeret som såkaldte brune bude. Kunder over hele Fyn har bestilt hash og skunk på sms og fået det leveret. (Arkivfoto) Colourbox
Fyns Politi mener, at fire personer har fungeret som såkaldte brune bude. Kunder over hele Fyn har bestilt hash og skunk på sms og fået det leveret. (Arkivfoto) Colourbox

Odense. En kvinder og to mænd med tilknytning til banden Black Army er mistænkt for at sælge hash og skunk til flere hundrede personer over hele Fyn.

De er sigtet for i fællesskab at have drevet en narkoforretning og solgt hash til et stort antal kunder i stort set alle kommuner på Fyn, oplyser politikommissær Henning Petersen, Fyns Politi.

De fremstilles torsdag i grundlovsforhør i Retten i Odense, hvor anklageren kræver dem varetægtsfængslet.

De tre blev sammen med yderligere en kvinde anholdt onsdag forskellige steder på Fyn. Alle fire har tilknytning til Black Army, og en af dem er fuldgyldigt medlem.

Politiet mener, at de fire har fungeret som såkaldte brune bude. Det vil sige, at sælgerne har tilbudt hash og skunk på sms. Derefter er køberne mødt op på et aftalt sted, hvor de har betalt for og modtaget hashen.

Fyns Politi overvejer nu mulige sigtelser af de brune budes mange kunder. Nogle kunder kan vente besøg af politiet, oplyser Henning Petersen.

Anholdelserne kommer, efter en efterforskning der har stået på siden sommeren sidste år.

De fire sigtede er mellem 19 og 43 år. Der er tale om en iransk og en dansk kvinde samt en tyrkisk og en dansk mand.

Henning Petersen kan ikke sige, hvor meget hash de mistænkes for at have solgt.

- Det skal vi først have samlet sammen. Men det er jo ikke små mængder, når vi sigter dem efter straffelovens paragraf 191, siger han.

Den danske kvinde er blevet løsladt, men er stadig sigtet for handel med hash.

Henning Petersen afviser ikke, at der vil ske flere anholdelser i sagen.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.