Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politi anholder tre for stenkast mod lastbil fra gangbro

Tre unge mænd mistænkes for at have kastet sten mod en lastbil fra en gangbro. Ingen er kommet til skade.

Det er ikke første gang at der sker stenkast fra gangbroer. Her ses da politiet spærrede Hillerød motorvejen sidste år ukendte gerningsmænd havde kastet sten ned på vejen fra broen ved afkørsel 1, Tingbjerg.
Det er ikke første gang at der sker stenkast fra gangbroer. Her ses da politiet spærrede Hillerød motorvejen sidste år ukendte gerningsmænd havde kastet sten ned på vejen fra broen ved afkørsel 1, Tingbjerg.

Københavns Vestegns Politi har søndag aften anholdt tre unge mænd, der mistænkes for at have kastet sten mod en lastbil fra en gangbro over Avedøre Havnevej.

Det oplyser Lars Guldborg, vagtchef ved Københavns Vestegns Politi.

»Vi får anmeldelsen klokken 21.47 om stenkast mod en lastbil, der holder stille ved Avedøre Havnevej. Da patruljen ankommer til stedet, står der en gruppe på omkring ti personer, der flygter fra stedet,« siger Lars Guldborg.

»Men det lykkedes at få fat i tre af dem, der nu er anholdt i sagen,« tilføjer vagtchefen.

Det drejer sig om to drenge på 16 år og en dreng på 15 år.

De vil blive sigtet for hærværk, oplyser Lars Guldborg, der understreger, at de anholdte skal være heldige med at slippe med en hærværkssigtelse.

»Hvis lastbilen havde kørt, så havde de forvoldt fare for andre, og så havde det være en noget mere alvorlig sag, men der er ingen faresituation, når bilen står stille,« siger Lars Guldborg.

Ifølge vagtchefen var stenene, der blev kastet mod lastbilen, omkring tre til fem centimeter.

Dermed slap lastbilen med et par stenslag i forruden og mærker i lakken.

Vagtchefen ønsker ikke at spekulere i, hvorvidt gerningsmændene havde til hensigt at kaste sten mod kørende biler.

»Det kan godt være, men det kan vi ikke bevise på nuværende tidspunkt,« siger Lars Guldborg.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.