Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politi advarer om to farlige mænd efter fangeflugt

Tre fanger er flygtet fra en retspsykiatrisk afdeling. To skønnes så farlige, at politiet nu efterlyser dem.

To fanger på flugt skønnes så farlige, at politiet efterlyser dem. Der er ikke nogen konkret mistanke om, hvor de to efterlyste fanger søger hen. Scanpix/Fotograf Sonny Munk Carlsen
To fanger på flugt skønnes så farlige, at politiet efterlyser dem. Der er ikke nogen konkret mistanke om, hvor de to efterlyste fanger søger hen. Scanpix/Fotograf Sonny Munk Carlsen

Middelfart. Tre fanger er tirsdag aften flygtet fra retspsykiatrisk afdeling i Middelfart i forbindelse med en gårdtur.

- De er på gårdtur, og i løbet af et øjeblik formår de at sparke en dør op, så de kommer ud i det fri, før personalet kan nå at gøre noget, siger vagtchef ved Fyns Politi Hans Jørgen Larsen.

Han kan ikke sige noget om, hvorvidt flugten var planlagt eller ej.

Den ene fange bliver ikke skønnet farlig for andre, men de to andre skønnes så farlige, at politiet nu efterlyser dem offentligt med foto.

- De er farligere for andre, end de er for sig selv. Det er derfor, vi nu efterlyser dem med navns nævnelse, siger Hans Jørgen Larsen.

Der er ikke nogen konkret mistanke om, hvor de to efterlyste fanger søger hen.

Den ene har tidligere opholdt sig i Middelfart, hvor politiet allerede har søgt efter ham, mens den anden har opholdt sig både i Jylland og på Fyn.

- Der er ikke så langt fra afdelingen til banegården, så de kan hurtigt være kommet til Jylland eller Sjælland, siger Hans Jørgen Larsen.

Personalet på stedet er ikke kommet til skade eller blevet truet i forbindelse med flugten.

Begge de efterlyste fanger er mænd og i 30'erne.

Vagtchefen fraråder, at man selv tager kontakt til fangerne. Man skal alene observere og notere sig nødvendige oplysninger, samtidig med at man tager kontakt til politiet.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.