Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Pølser trækkes tilbage efter fund af metalsplint

En række pølseprodukter solgt i blandt andet Meny, SuperBrugsen og Løvbjerg skal kasseres eller sendes retur.

19 pølseprodukter fra Tican Fresh Meat A/S trækkes tilbage, fordi det ikke kan udelukkes, at de indeholder metalsplinter. Scanpix/Ty Stange
19 pølseprodukter fra Tican Fresh Meat A/S trækkes tilbage, fordi det ikke kan udelukkes, at de indeholder metalsplinter. Scanpix/Ty Stange

Grillpølser, frankfurtere og hotdogpølser er blandt flere kødprodukter fra virksomheden Tican Fresh Meat A/S, der trækkes tilbage.

Det sker, efter at der er fundet en metalsplint i et produkt. Producenten kan ikke garantere, at der ikke er splinter af metal i andet kød.

Det oplyser Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse.

Tican Fresh Meat A/S trækker i alt 19 typer pølser tilbage.

Det drejer sig om pølser, der er pakket 1., 2., 3., 6. og 7. juni 2016. Pølserne skal enten kasseres eller leveres tilbage til den forretning, hvor de er købt.

Det er ikke alle pølser, der er pakket de nævnte datoer, der trækkes tilbage.

På hjemmesiden foedevarestyrelsen.dk kan man se, præcist hvilke produkter det er.

Pølserne er solgt i supermarkederne Meny, Løvbjerg, Dagli'Brugsen, SuperBrugsen, Spar og Lidl samt i Priss Grænsebutik.

Desuden har flere engrosfirmaer - herunder Catering Engros A/S og Randers Kød Engros - købt pølser fra Tican Fresh Meat A/S, der ikke bør spises.

Her er en samlet liste med produkternes navne:

* Tykke Røde Pølser, Hot Dog Pølser, Frankfurter, Grill Pølser, Super Frankfurter, Djævlepølser, Pulled Pork Pølser, Frankfurter med mozzarella, Hvidløgsgriller.

* Gourmet Brunchpølser med krydderier, Gourmet Pølser med gourmetbacon, Gourmet Pølser med Cheddar & Jalapenos, Gourmet Landpølser, Gourmet Sommerpølser, Mix kasse, Jalapenogriller + Ostegriller, Mixkasse: Hvidløgsgriller og kryddergriller.

* Jalapeno Pølser (frost), Grill Pølser (frost).

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.