Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Pind: Danmark skylder sin kronprins en undskyldning

Søren Pind giver de personer, der har kritiseret kronprins Frederik for at køre over den stormlukkede Storebæltsbro, et par borgerlige ord med på vejen. Nu viser det sig nemlig, at politiet gav Kronprinsen lov til at køre.

Søren Pind: Sig undskyld Danmark.
Søren Pind: Sig undskyld Danmark.

Folketingsmedlem Søren Pind (V) har været ved tasterne, efter sagen om kronprins Frederiks meget omtalte kørsel på den stormlukkede Storebæltsbro nu har taget en ny drejning.

Det viser sig nemlig, fremgår det af en redegørelse fra Sund og Bælt, som Berlingske Nyhedsbureau har fået indsigt i, at det var Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, som gav kronprins Frederik lov til at krydse den lukkede bro i weekenden. Hidtil har politiet ellers oplyst, at man ikke havde givet nogen tilladelse.

Søren Pind rettede mandag en hård kritik af de mange, der kritiserede kronprins Frederik. Tirsdag aften har den tidligere Venstre-minister atter været ved tasterne.

»Nå. Så alle dem, der mente, det var FORFÆRDELIG FARLIGT tog altså fejl. Politiet sagde god for det. Og alle dem, der mente, Kronprinsen selv tog beslutningen, tog altså fejl. Danmark skylder sin kronprins en undskyldning. Hvor pinligt er det... Så tænk jer dog om,« skriver han og fortsætter:

»Og til alle republikanerne: Tillykke! I fik en masse med jer, der bissede. En nyhed, der udstillede Danmark og monarkiet, gik verden rundt. Og statsministeren mener, det er godt Kronprinsen har undskyldt... Jo, det er sgu fine forhold her i landet. I guder, hvor er det pinligt. Et folk, der laver sin egen shitstorm mod sin kronprins. Ak og ve«.

Søren Pind oplyser til Berlingske Nyhedsbureau, at han ikke ønsker at uddybe sin Facebook-opdatering.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.