Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Pige om håndboldtræners overgreb: Jeg ville væk fra ham, men kunne ikke

I byretten vidner piger og forældre om berøringer og kys, som de anklager en 55-årig mand for at have begået.

En 55-årig pædagogmedhjælper og håndboldtræner er tiltalt for at have krænket 28 små piger i Odense. Under retssagens anden dag fortæller fem af pigerne og tre forældre, hvordan de har oplevet de påståede krænkelser.
En 55-årig pædagogmedhjælper og håndboldtræner er tiltalt for at have krænket 28 små piger i Odense. Under retssagens anden dag fortæller fem af pigerne og tre forældre, hvordan de har oplevet de påståede krænkelser.

En række piger fortæller i Retten i Odense, hvordan de har oplevet, at en 55-årig pædagogmedhjælper og håndboldtræner har kysset dem og befamlet dem på maven og brystet - både under og udenpå tøjet.

Det er anden retsdag i sagen mod manden, som er tiltalt for at have blufærdighedskrænket 28 små piger i alderen seks til ti år. Han er desuden anklaget for at have forgrebet sig seksuelt på en af pigerne.

På en storskærm i den mørke retssal bliver videoafhøringerne med pigerne vist for anklager, den tiltalte mand og dommerne.

En pige, som nu er teenager, beretter om, hvordan pædagogmedhjælperen skal have nusset hende under t-shirten og kysset hende i SFO'en.

»Jeg tænkte hver aften for mig selv, når jeg skulle til at sove, at næste dag, der ville jeg sige fra overfor ham. Men jeg kunne ikke, fortæller hun i videoen.«

»Jeg ville virkelig gerne væk fra ham. Men jeg kunne ikke. Jeg syntes, det var ubehageligt, det han gjorde,« siger hun videre.

Den tiltalte arbejdede som pædagogmedhjælper i en SFO på en skole i det nordlige Odense, og i fritiden var han træner i den lokale håndboldklub.

De mange overgreb skete i SFO'en, i håndboldklubben og i mandens eget hjem i årene fra 1997 til 2015, påstår anklagemyndigheden. Den 55-årige nægter sig skyldig i alle anklager, oplyser hans forsvarsadvokat i retten.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.