Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Person dræbt af skud ved fogedretten i København

To personer er tirsdag blevet ramt af skud i fogedretten i København. Den ene er afgået ved døden. Den anden er i livsfare.

Politiet er massivt tilstede - og tungt bevæbnede - efter et skyderi klokken cirka 10.00 ved retten i Hestemøllestræde ved Rådhuspladsen i centrum i København tirsdag formiddag. I følge politiet er to personer ramt
Politiet er massivt tilstede - og tungt bevæbnede - efter et skyderi klokken cirka 10.00 ved retten i Hestemøllestræde ved Rådhuspladsen i centrum i København tirsdag formiddag. I følge politiet er to personer ramt

En person er blevet dræbt af skud under et skyderi ved fogedretten i København, hvor to personer blev ramt. Den anden person er i livsfare, oplyser politiet.

Skyderiet skete klokken 10.07 ved Fogedretten i Hestemøllerstræde 6 i København.

Den formodede gerningsmand blev anholdt få minutter efter skyderiet, og politiet er i besiddelse af det formodede gerningsvåben, et oversavet jagtgevær.

Der er ikke umiddelbart grund til at tro, at andre gerningsmænd er involverede, siger vagtchefen hos Københavns Politi.

Den ene af de ramte mænd blev ramt inde i bygningen, mens den anden blev ramt lige ude foran. Politiet er nu ved at underrette de pårørende.

Skyderiet skete i forbindelse med en igangværende fogedsag.

Han fortæller, at politiet endnu ikke ved, hvilket motiv, der kan ligge bag skyderiet.

Ifølge retspræsident Søren Axelsen tyder det dog på, at det er et familieopgør, der står bag.

Berlingske Nyhedsbureaus udsendte reporter på stedet har talt med en medarbejder hos Fogedretten, der befandt sig i rettens kælder, da skuddene begyndte at falde.

Vidnet hørte fem til seks skud blive affyret og siger, at de ifølge hans oplysninger blev affyret inde i selve retsbygningen.

 

Vidnet fortæller desuden, at han har fået at vide, at gerningsmanden efterfølgende flygtede fra stedet og blev anholdt omkring Københavns Rådhusplads. Det er dog ikke blevet bekræftet af politiet.

Området omkring Fogedretten er ifølge den udsendte journalist stadig afspærret, og der hersker stor forvirring.

Betjente og efterforskere er i gang med at tale med vidner og med at sikre sig spor, politiet er bevæbnet og massivt til stede, fortæller han.

Københavns Politi oplyser, at det ikke er forbundet med fare at befinde sig i området.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.