Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Passager på knallert affyrer 12 skud mod gruppe som hævn

Ingen blev ramt, da en mand tirsdag eftermiddag skød løs mod en gruppe mennesker i Husum.

Arkivfoto, Gadelandet.
Arkivfoto, Gadelandet.

København. Et voldsomt skyderi i Gadelandet i Husum tirsdag eftermiddag var hævn for et skyderi tidligt om morgenen i Københavns Nordvestkvarter, mener politiet.

- Vi er ikke i tvivl om, at de to episoder hænger sammen, siger vicepolitiinspektør Torben Svarrer fra Københavns Politis afdeling for organiseret kriminalitet.

Tirsdag eftermiddag stod en gruppe personer samlet ved en ungdomsklub på Gadelandet, da en knallert med to personer kørte forbi.

- Kort efter kommer den tilbage og stopper op. Passageren springer af og affyrer flere skud mod personerne på fortovet, fortæller vicepolitiinspektøren.

Skuddene får en af personerne på fortovet til at springe ind i en bil og køre derfra.

- De to på knallerten følger efter, men opgiver efter kort tid. De vender om og forsvinder ind mod byen, siger Torben Svarrer.

Politiet finder senere bilen ikke langt fra det sted, hvor der var blevet skudt. Den var ramt af to skud, men ingen personer skulle være ramt.

I alt affyrede manden på knallerten mindst 12 skud fra en pistol.

Som nævnt kæder politiet skyderiet sammen med et skyderi i Københavns Nordvestkvarter tirsdag morgen.

Her fik politiet flere anmeldelser om, at der blev skudt - formentlig med et eller flere automatvåben i området omkring Tagensbo Skole på Magistervej. Efterfølgende fandt politiet flere patronhylstre i området.

- Der er tilsyneladende en konflikt mellem to grupperinger, som muligvis har tilknytning til bandemiljøet, siger Torben Svarrer.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.