Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Pas på spejlglatte veje: Flere uheld i trafikken

På billedet: Krydset Marselis Boulevard, Skanderborgvej, Åhavevej d. 4. januar 2017.
På billedet: Krydset Marselis Boulevard, Skanderborgvej, Åhavevej d. 4. januar 2017.

Mens flere byer landet over er ramt af oversvømmelser på grund af kraftigt blæsevejr, er der onsdag aften også meldinger om problemer i trafikken, skriver bt.dk.

På motorvej E45 mellem Horsens og Aarhus er vejbanerne så glatte, at der sker flere uheld, oplyser Vejdirektoratet.

Og i det hele tage bør man holde sig fra at bevæge sig udendørs. Meldingen fra National Operativ Stab og DMI er, at det kan være livsfarligt at færdes i de oversvømmende områder.

Onsdag aften er vandstanden værst langs kysterne ved det sydlige Øresund, på Bornholm, Storebælt og Smålandshavet samt Sydlige Lillebælt og Det Sydfynske Øhav.

Onsdag har også været præget af sne flere steder, særligt ved Djursland og det nordøstlige Fyn, oplyser DMI.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.