Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Pas på blæsten på broerne

2015 begynder med kraftig blæst, som er skyld i, at Vejdirektoratet fraråder kørsel med vindfølsomme køretøjer over flere broer. Det gælder Vejlefjordbroen og Øresundsbroen.

Arkivfoto. Øresundsbron er en af de broer, der fredag er ramt af blæst.
Arkivfoto. Øresundsbron er en af de broer, der fredag er ramt af blæst.

Desuden er der hastighedsbegrænsning på 50 kilometer i timen på Øresundsbroen.

På Vejlefjordbroen forventes advarslen at kunne ophæves i eftermiddag og på Øresundsbroen klokken 18 i aften.

På Lillebæltsbroen og en række mindre broer melder Vejdirektoratet, at den kraftige vind påvirker kørslen med vindfølsomme køretøjer, men de fraråder ikke direkte kørsel. Det gælder Svendborgsundbroen og Langelandsbroen i det sydfynske øhav, samt Farøbroerne ved Nykøbing Falster.

Ved Svendborgsundbroen forventes varslet at gælde hele dagen, mens Vejdirektoratet forventer at ophæve de øvrige varsler i løbet af eftermiddagen.

Også på Storebæltsbroen lyder meldingen, at kørslen kan være påvirket fra kraftig blæst. Her er endnu ikke sat nogen ende på varslet.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.