Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Parteret rocker fik 46 stik og snit i hoved og på krop

En 34-årig mand har erkendt at have dræbt en 25-årig Satudarah-rocker. Men kræver at slippe for straf.

Arkivfoto: Satudarah medlemmet Kevin begraves i Skovvejskirken i Ballerup.
Arkivfoto: Satudarah medlemmet Kevin begraves i Skovvejskirken i Ballerup.

Satudarah-rockeren Kevin Joel Andersen blev i fjor fundet dræbt i Vestskoven ved Albertslund. Liget var parteret og gemt i Ikea-poser. Ud over parteringen var der en lang række skader på liget. Det er fredag kommet frem i retten.

Det er Retten i Glostrup, som fredag har indledt sagen, og her har en 34-årig mand erkendt, at det var ham, der dræbte den 25-årige rocker med en kniv.

»Men min klient påstår straffrihed, fordi han handlede i nødværge,« lyder det fra forsvarsadvokat Jesper Storm Thygesen.

Hvorvidt der var tale om nødværge eller ej, skal retten afgøre. Men der kan ikke være tvivl om, at det var et meget voldsomt drab.

Anklager David Haahr har fredag formiddag dokumenteret fra obduktionserklæringen. Den viser, at Kevin Joel Andersen havde en lang række knivsår i hovedet og på halsen og kroppen.

»Der er tale om 46 skader i form af enten stiksår eller snitsår,« fortæller David Haahr.

Drabet skete i en lejlighed i Ballerup den 29. august. Her var den 34-årige, Kevin Joel Andersen og en tredje mand sammen i lejligheden.

Kevin blev dræbt, og derefter tvang den 34-årige den tredje mand til at partere liget. Det har han også erkendt fredag.

Obduktionserklæringen viser at liget blev parteret i fire dele. Overkroppen blev delt lige over navlen, mens benene blev skåret over lige over knæene.

Tvangen mod den tredje mand foregik i form af stik og snitsår på kroppen og i hovedet samt trusler på livet. Efterfølgende blev han spærret inde på et toilet i lejligheden.

Her blev han holdt fanget i over fire døgn, inden han blev kørt til Farum Station og sluppet fri.

Tre dommere og seks nævninger skal i løbet af de kommende dag afgøre sagen. Der ventes dom 7. december.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.