Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Pædagogisk fagforening kræver tjenstlig sag mod Pegida-leder

Fagforeningen LFS kræver, at der indledes en tjenstlig sag mod Pediga-leder Nicolai Sennels, der arbejder som børnepsykolog i Københavns Kommunes børne- og ungdomsforvaltning.

Pegida-talsmand Nicolai Sennels under en demonstration i København tidligere på måneden.
Pegida-talsmand Nicolai Sennels under en demonstration i København tidligere på måneden.

Den pædagogiske fagforening LFS kræver, at der indledes en tjenstlig sag mod Pegida-leder Nicolai Sennels, der arbejder som børnepsykolog ved Børne- og Ungeforvaltningen i Københavns Kommune. Det skriver arbejderen.dk.

»En række tillidsvalgte og flere af vores medlemmer, som arbejder direkte sammen med Sennels, har klaget over, at de føler sig pressede på arbejdsmiljøet og utrygge ved hans menneskesyn,« siger næstformand i LFS Jan Hoby.

Arbejderen har forgæves forsøgt at få en kommentar til kritikken fra Nicolai Sennels, men han har meddelt, at han ikke ønsker at udtale sig om sager, der ikke handler om Pegida.

Københavns Kommunes børne- og ungeforvaltning bekræfter, at Nicolai Sennels er ansat i kommunen, men ønsker ikke at kommentere på, om Sennels holdninger er forenelige med kommunens værdigrundlag, da man ifølge tværfaglig chef i Københavns Kommunes børne- og ungeforvaltning Jette Lentz ikke blander sig de ansattes politiske, religiøse, seksuelle holdninger, så længe deres private holdninger ikke influerer på deres faglighed i deres opgaveløsning i kommunen, skriver arbejderen.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.