Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Påskens knudepunkter: Her er der størst risiko for kø på vejene

Dette syn kan møde dig, hvis du skal ud og rejse Skærtorsdag. Forskellige knudepunkter kan give kødannelser i Påske-trafikken.
Dette syn kan møde dig, hvis du skal ud og rejse Skærtorsdag. Forskellige knudepunkter kan give kødannelser i Påske-trafikken.

Skærtorsdag er store rejsdag i Påsken. Vej- og sporarbejde forventes at give kø flere steder på vejene i landet. Her kan du se hvor.

Selvom Vejdirektoratet Skærtorsdag morgen melder om rolig trafik, kan situtation nemt ændre sig i løbet af dagen. DSB har varslet sporarbejde, og det kan give flere trafikanter på vejene. Her er Vejdirektoratets egne prognoser på mulige kødannelser i Påske-trafikken Skærtorsdag:

E20 - Køge Bugt Motorvejen mellem frakørslerne Solrød og Køge

E47 - Helsingørmotorvejen mellem frakørslerne Hørsholm S og Gl. Holte

E47 - Sydmotorvejen ved frakørsel Holeby på Lolland.

E55 - Ved Gedser på Falster

E20 - Fynske Motorvej mellem frakørslerne Odense og Odense S.

E45 - Sønderjylland mellem Åbenrå og Flensburg

E20 - Omkring Esbjerg

Rute 15 - Omkring Silkeborg

Rute 21 - ved Sjællands Odde (Sjælland)

Rute 21 - ved Ebeltoft (Jylland)

Vejdirektoratet forventer mest trafik på vejene Skærtorsdag mellem kl. 9 og 15.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.