Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

P-vagt havde ikke styr på reglerne: Gav ulovlig bøde

Parkeringsselskabet Europarks p-vagter er flittige til at uddele bøder - men nogle gange er de også lidt for flittige. I Odense oplevede en bilist at få en 'ulovlig' bøde.

En bilist i Odense oplevede at få en ulovlig bøde af parkeringsselskabet Europark. Arkivfoto.
En bilist i Odense oplevede at få en ulovlig bøde af parkeringsselskabet Europark. Arkivfoto.

Den ulovlige bødeudstedelse skete ved Odense Banegård Center, hvor den 18-årige Sanda Høgfeldt havde parkeret. Hun havde efterladt sin bil et sted, hvor det var tilladt at holde op til tre minutter, men da hun kort efter - indenfor de tre minutter - kom tilbage, var en p-vagt ved at sætte et girokort bag hendes vinduesvisker, skriver Fyens Stiftstidende.

- Jeg siger, at jeg kun var væk i tre minutter, hvad der er tilladt. Da jeg ser, at det er Europark, løber jeg efter manden, der svarer flabet tilbage, at man ikke må forlade bilen på dét sted, og at han har fået besked på at skrive afgifter, siger Sandra Høgfeldt til den fynske avis.

Heldigvis for den uheldige bilist, var en af politiets kontrollører også til stede, og hun kunne fortælle Europark-vagten, at han slet ikke måtte udstede parkeringsafgifter det sted, hvor den 18-årige kvinde havde parkeret. Strækningen er nemlig offentlig vej, og det er Fyns Politi, der kontrollerer, om bilerne på stedet holder ulovligt parkeret.

Ifølge Fyens Stiftstidende blev Europark efterfølgende kontaktet af politiet, og selskabets direktør irettesatte den pågældende parkeringsvagt.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.