Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Op til ti skud affyret fra bil mod personer foran kiosk

Vinduer og karme i kiosk blev ødelagt i mindre byge af kugleregn, men ingen personer menes at være ramt.

Der er sent tirsdag aften blevet affyret adskillige skud mod en gruppe personer, der opholdt sig foran en kiosk i Tingbjerg-kvarteret i Brønshøj.

Flere af kuglerne fløj ind i kiosken, men hverken de to ekspedienter i kiosken eller nogen af personerne foran kiosken blev ramt, oplyser Dan Aakerhjelm, central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

- Umiddelbart er ingen kommet til skade. Vi har ikke fundet blod på stedet, siger han.

Skuddene kom fra en bil, som stoppede op foran kiosken, der ligger på vejen Terrasserne.

- Personerne foran kiosken spredte sig og løb væk, da der blev skudt. Karme og vinduer i kiosken er blevet ødelagt, siger efterforskningslederen.

De tekniske undersøgelser på gerningsstedet er afsluttet, og politiet har i nattens løb talt med flere personer i området, men efterforskningslederen ønsker ikke at oplyse nærmere om hændelsesforløbet eller offentliggøre signalement af den eller de personer, som affyrede skuddene.

Motivet til skyderiet har politiet kun en løs teori om.

- Det ligger jo lige for, at det kan være noget banderelateret, når det sker derude, men vi ved ikke noget med sikkerhed, understreger Dan Aakerhjelm med henvisning til, at der adskillige gange har været skudepisoder i Tingbjerg-området.

Om våbnet, der er anvendt, nøjes han med at konstatere, at der ikke er tale om et haglgevær.

Politiet fik anmeldelsen om hændelsen klokken 23.52.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.