Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Ombudsmanden går ind i sag om brandoverfald i Ry

Ombudsmanden har bedt om dokumenter i sagen fra Ry, hvor drenge kastede brandbombe mod skolekammerat.

Parkeringspladsen bag Ry Hallerne, hvor overfaldet på en 16-årig dreng fandt sted fotograferet d. 15. februar 2017.  (Foto: Tor Birk Trads/Scanpix 2017)
Parkeringspladsen bag Ry Hallerne, hvor overfaldet på en 16-årig dreng fandt sted fotograferet d. 15. februar 2017.  (Foto: Tor Birk Trads/Scanpix 2017)

Fire jævnaldrende drenge er tiltalt for at have kastet en flaske med brændende benzin efter deres 16-årige skolekammerat, som blev alvorligt forbrændt.

Nu har Folketingets Ombudsmand bedt om en række oplysninger fra Skanderborg Kommune og Mølleskolen vedrørende de involverede drenge i den såkaldte Ry-sag.

Det oplyser Ombudsmanden på sin hjemmeside.

Hændelsen skete en februaraften ved idrætshallen i Ry, og alle de involverede drenge er elever på Mølleskolen.

Ombudsmanden har blandt andet bedt om at få kopi af eventuelle underretninger og bekymringshenvendelser vedrørende de involverede drenge, som kommunen har fået fra skolen, forældre og borgere.

Tirsdag afgiver de fire tiltalte drenge forklaring i Retten i Horsens.

De fire tiltalte drenge nægter sig alle skyldige i anklagen om grov vold under særdeles skærpende omstændigheder.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.