Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Nyt i Emilie-sagen: Politiet ransager igen bolig i Korsør

En bolig i Korsør, der også tidligere har været i politiets søgelys, bliver mandag ransaget. Politiet medbringer større mængder udstyr end tidligere.

ARKIVFOTO. Vidner har set en kassevogn køre stærkt ved Korsør Lystskov i weekenden, hvor Emilie Meng forsvandt. (se Ritzau historie 071116) Frivillig til vands, fod og hesteryg deltager i eftersøgningen af Emilie Meng.. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2016)
ARKIVFOTO. Vidner har set en kassevogn køre stærkt ved Korsør Lystskov i weekenden, hvor Emilie Meng forsvandt. (se Ritzau historie 071116) Frivillig til vands, fod og hesteryg deltager i eftersøgningen af Emilie Meng.. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2016)

Opdateret 24-10-16: Politiet fandt ikke noget på de to adresser, der gav indtryk af, at Emilie Meng skulle have været der på noget tidspunkt.

Politiet på Sydsjælland er mandag rykket ud med en »større mængde udstyr« for at ransage en bolig i Korsør.

Der er tale om en adresse på Tårnborgvej, som tidligere har været i politiets søgelys, oplyser politiinspektør Kim Kliver.

»Vi har tidligere været på den samme adresse, men da de nye oplysninger er kommet efter den seneste ransagning, ser vi os nødsaget til at undersøge stedet endnu en gang,« siger politiinspektøren i en pressemeddelelse.

Kim Kliver understreger, at politiet ikke har en »sikker formodning« om, at Emilie skulle opholde sig i boligen, men dagens ransagning er udtryk for, at »alle muligheder skal udelukkes«.

Udenfor adressen holder flere politibiler hvoraf den ene er en lastbil med udstyr. Det viser billeder fra stedet, som TV2 Øst har taget.

For 10 dage siden stod en 67-årig borger bosiddende på netop Tårnborgvej frem og fortalte, hvordan han fire gange har haft besøg af politiet på adressen - den ene gang angiveligt kl. 4 om natten.

Politiet har tidligere været i boligen

»Sidste gang blev der brugt varmefølere for at lede efter hulrum og personer. Det er fair nok, de leder, men de har altså ikke fundet noget,« sagde 67-årige Finn Petersen i forbindelse med sagen til TV Øst.

Politiet bekræftede efterfølgende, at man havde fået en henvendelse om, at Emilie Meng kunne være i det pågældende hus, men frifandt i samme ombæring manden for mistanke.

Berlingske har forsøgt at få Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til at be- eller afkræfte, hvorvidt det er den 67-åriges bopæl, der igen gennemsøges, men foreløbigt uden held.

BT har dog talt med Finn Petersen, der bekræfter, der oprevet er en ransagning i gang på hans adresse.

Ransagning af »flere lokaliteter« på vej

Adressen er angiveligt ikke den eneste, der skal ransaget i området. For til Ekstra Bladet fortæller politiinspektøren mandag, at politiet i løbet af de kommende dage vil ransage »flere lokaliteter i det område og på samme vej«.

Tårnborgvej ligger tæt på Korsør Station og er en af de mest direkte veje fra stationen, der ligger udenfor bymidten, og ind i byen.

På kortet herunder kan du se, hvordan Tårnborgvej løber gennem Korsør. Berlingske er ikke bekendt med den eksakte adresse, der mandag bliver ransaget, og markeringen er derfor ikke udtryk for den præcise placering, blot en markering af vejen. Artiklen fortsætter efter kortet.

Ransagningen varer hele dagen

Den nu 18-årige Emilie Meng forsvandt sporløst søndag 10. juli. Hun blev sidst set, da hun omkring kl. 4 om morgenen sagde farvel til sine veninder på Korsør Station for at gå de få kilometer hjem til forældrenes adresse i byen.

Sidst i august blev en lastbilchauffør fra Jylland sigtet i sagen. Manden blev dog hurtigt sendt hjem igen, da data fra hans lastbil viste, at han ikke var på Sjælland på det tidspunkt, hvor Emilie Meng forsvandt.

Lastbilchaufføren er ifølge Berlingskes oplysninger den eneste person, der har været sigtet i sagen.

Ransagningen kommer ifølge politiet til at pågå det meste af mandagen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.