Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Nye jobs til Tantholdt og Skammelsen

Fra slutningen af januar overtager krigskorrespondent Rasmus Tantholdt Poul Erik Skammelsens værtsjob på 'Dags Dato', skriver bt.dk.

Poul Erik Skammelsen og Rasmus Tantholdt får nye job i januar.
Poul Erik Skammelsen og Rasmus Tantholdt får nye job i januar.

Det betyder en værtsrokade på TV2, hvor Poul Erik Skammelsen nu skal til at være vært på TV 2 NEWS' udenrigsmagasin "Ellemann|Lykketoft".

Fra fredag 25. januar vil det være Poul Erik Skammelsen, der skal holde styr på de to tidligere udenrigsministre Uffe Ellemann-Jensen og Mogens Lykketoft på TV 2 NEWS. Poul Erik Skammelsen har selv et stort udenrigspolitisk bagkatalog og har bl.a. været korrespondent i Prag, Moskva og Washington.

- Jeg har beskæftiget mig med verdens begivenheder hele mit journalistiske liv. Ellemann og Lykketoft giver med deres særlige indblik fra magtens korridorer og analyser et bud på, hvorfor tingene sker, og hvad de betyder. Jeg glæder mig til at være en del af den diskussion, siger Poul Erik Skammelsen.

Han fortsætter dog stadig i sin rolle som nyhedsvært på TV 2 NEWS og skal også dække specielle begivenheder som bl.a. indsættelsen af præsident Obama 21. januar.

Fra slutningen af januar er det så Rasmus Tantholdt, der skal være ny vært på 'Dags Dato'. Fremover bliver programmerne introduceret fra et sted ude i verden med relevans til emnet, og lige nu befinder Rasmus Tantholdt sig i Mexico i forbindelse med et program om narkokriminalitet.

- Efter at jeg udelukkende har jagtet nyheder rundt om i verden de seneste mange år, er det et kæmpe privilegium, at jeg nu får lov til at beskæftige mig med dokumentaren. Jeg synes også, at det klæder TV 2s hovedkanal at vise dokumentarudsendelser af denne type, og jeg er enormt glad for, at jeg kan være med til at bidrage til det, siger Rasmus Tantholdt fra Mexico til TV2.

Rasmus Tantholdt vil sideløbende fortsætte med sit korrespondent-job, oplyser TV2

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.