Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Nu kommer sne og frost igen: Se hvor det rammer

Efter et par uger med varme plusgrader, kan du igen finde kælken frem. Men det er ikke alle steder i landet, sneen vil falde.

ARKIVFOTO.
ARKIVFOTO.

Torsdag morgen kommer der en koldfront til Danmark, som både fredag, lørdag og søndag igen vil sende termometret ned under nul.

- Sneen kommer fredag, lørdag og søndag. Og der kommer spredte snebyger i især den nordlige og østlige del af landet, siger meteorolog på TV 2 Mikael Jarnvig.

Allerede torsdag morgen rammer de kolde temperaturer Nordjylland, og der kan vi komme helt ned under nul grader, men der falder sludsne i den sydlige del af landet.

Frosten breder sig til resten af landet i løbet af fredag, og den nordlige vind ved kysterne betyder, at der kan falde snebyger i Thy, Djursland og Nordsjælland.

Lørdag vil der falde snebyger i den østlige del af Jylland, Nordfyn og Nordsjælland og Bornholm, og om natten kan temperaturerne dykke helt ned til otte minusgrader.

Men vi skal se langt efter en snestorm, som vi så i december.

- Jeg kan ikke udpege bestemte postnumre, hvor folk skal gå ud at købe en kælk, for det er spredte byger. Men det mest markante er, at vi går fra plusgrader til frysepunktet, og at solen kommer til at skinne, så det bliver et smukt frostklart vejr med noget sne over Nord- og Østdanmark, siger Mikael Jarnvig.

Sidst på weekenden vil de kolde grader og snebyger ramme Stevns, Sydsjælland, Møn og Falster.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.