Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Ni anholdt efter masseflugt på Nørrebro

En større gruppe personer flygtede fra deres biler, da politiet standsede dem på Nørrebrogade. Der er fundet en skarpladt pistol.

Politiet mødte talstærkt op på Nørrebrogade i København, da en patruljevogn lørdag eftermiddag forsøgte at standse nogle biler. Personerne i bilerne stak af fra politiet, og der er blandt andet blevet smidt en pistol.

Det fik politiet til at udsende massiv forstærkning.

- En patrulje forsøgte at standse nogle mistænkelige køretøjer, der kørte fra Nørrebrogade til Blågårds Plads, og da de ville standse dem, var der alle mulige mennesker, der løb i mange forskellige retninger. En af dem smider så en skarpladt pistol, siger vagtchef Henrik Orye fra Københavns Politi.

Ni personer er foreløbig blevet anholdt efter episoden, der fik politiet til at spærre dele af Nørrebrogade af,

Politiet kan - med undtagelse af fundet af den skarpladte pistol - endnu ikke sige noget om, hvorfor mændene i bilerne valgte at flygte, men det kan have noget at gøre med et røveri i en kiosk på Frederikssundsvej.

- Der har været noget røveri i nærheden, og vi kan ikke udelukke, at det har noget med det at gøre, siger vagtchefen.

Det er endnu for tidligt at fastslå, om de anholdte er en del af bandemiljøet i København, men Henrik Orye vurderer, at der er meget gode chancer for, at de er kendt af politiet i forvejen.

De anholdte bringes nu til afhøring, og politiet undersøger fortsat området ved Assistens Kirkegård.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.