Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Narkoudleveret dansker får erstatning

Camilla Broe, der blev udleveret til USA i en narkosag i 2009, der viste sig at være forældet, får 701.362 kroner i erstatning, oplyser Retten i Lyngby.

Camilla Broe.
Camilla Broe.

Retten i Lyngby har afsagt dom i sagen om Camilla Broe, der i 2009 blev udleveret til retsforfølgelse i USA i forbindelse med en narkosag.

Camilla Broe havde krævet erstatning fra den danske stat, fordi de amerikanske domstole efter udleveringen fastslog, at straffesagen var forældet og derfor afviste sagen.

To ud af tre dommere i Retten i Lyngby vurderede fredag, at staten handlede forkert og tilkendte Camilla Broe erstatning på 701.362,11 kroner.

Den tredje dommer mente, at Camilla Broe »havde udvist egen skyld i en sådan grad, at hendes erstatningskrav kunne nægtes, og stemte for at frifinde for erstatningskravet«.

Men der blev afsagt dom efter stemmeflertallet.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.