Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Narkopåvirket flugtbilist spredte skræk og rædsel

Folk måtte springe for livet, og en knallertkører blev påkørt, da en 24-årig københavner torsdag flygtede fra politiet.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyser en 24-årig københavnsk mand, der torsdag eftermiddag - i narkopåvirket tilstand - flygtede i en bil.

Dramaet begyndte torsdag ved 16-tiden, hvor en betjent fra politiets færdselsafdeling standsede den 24-årige, da han kom kørende ad Vordingborgvej i Stensved ved Vordingborg. Politiet mistænkte ham for at være narkopåvirket, og derfor blev han sat bag i patruljebilen, mens betjenten foretog en test, som viste sig at være positiv.

- Netop som betjenten fortalte den 24-årige dette, sprang han ud af bagdøren på patruljebilen og ind i sin egen bil, som han fik startet. Herefter kørte han fra stedet i fuld fart, så nogle fodgængere måtte springe for livet, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Manden kørte ad en cykelsti og videre ud på en vej, hvor han var tæt på at køre ind i en modkørende bil.

- Ved Irisvej skred gerningsbilen over mod fortovet, hvor en kvinde med en barnevogn måtte springe til side for ikke at blive kørt ned. Denne kvinde bedes henvende sig til os, siger politiet.

Den vilde kørsel fortsatte, og på et tidspunkt stoppede den 24-årige og begyndte at bakke mod politibilen, som måtte undvige. Senere påkørte han en knallertkører, som blev væltet omkuld.

- Den 24-årige standsede bilen og stak af til fods. Betjenten undersøgte kort, om knallertkøreren var kommet til skade og fortsatte herefter til fods efter den 24-årige.

Det lykkedes imidlertid ikke at finde ham. Da betjenten kom retur til gerningsbilen, så han, at en kvindelig passager i bilen havde startet den. Betjenten skyndte sig at springe ind i bilen og hive tændingsnøglen ud. Kvinden blev anholdt og sigtet efter færdselsloven, siger politiet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.