Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Narkoman stjal bil med fem-årig

En 22-årig mand nåede fredag aften at stjæle tre biler. I den sidste sad et femårigt barn på bagsædet.

En 22-årig mand var fuld og på stoffer, da han fredag aften stjal en bil med et femårigt barn på bagsædet, skriver bt.dk.

Manden havde samme aften stjålet to andre biler, da han omkring klokken 18.20 stjal bilen med barnet ved et pizzeria i Tjørring ved Herning.

Den første bil havde han kort forinden truet sig til ved Shell-tanken på Rolighedsvej i Herning.

»Han truer en mand, der er inde og tanke på en Shell-7eleven-tank. Han siger, at hvis manden ikke giver ham nøglerne til hans Golf, så vil han blive skudt. Men han har ikke haft noget våben, det er bare noget han truer med,« siger vagtchef Henrik Nielsen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Manden, der er kendt af politiet, hærger efterfølgende rundt i Golfen og påkører blandt andet en vejafmærkning og to parkerede biler.

Klokken 18.07 indløber en ny anmeldelse om samme mand, efter han er kørt igennem en afspærring og har slået en mand ned for også at stjæle hans bil.

»Det viser sig, at han er kørt ned i en udgravning, og den borger, der kommer for at hjælpe med at trække bilen fri, bliver slået i hovedet med en sten, da han leder efter et træktov i bilen,« fortæller vagtchefen.

Tredje bil stjæler den 22-årige, da han kommer forbi et pizzaria i Tjørring ved 18.20-tiden. Bilen tilhører et pizzabud, og på bagsædet sidder hans femårige søn, som venter i bilen, mens faderen henter en frisk ladning pizzaer. 

En vaks borger forsøger at forhindre manden i at stjæle bilen, men ender i stedet med at springe for livet.

»Han kører med drengen, men kommer til at køre ned til en stisystem, hvor han kører fast på et grønt område, og der bliver han holdt fast af pizzabuddet og hans kammerat, der er løbet efter bilen,« fortæller vagtchefen.

Det viste sig efterfølgende, at den 22-årige var påvirket af både alkohol og stoffer, da han stjal bilerne. 

Han ventes fremstillet i grundlovsforhør lørdag.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.