Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Narkogæld kostede 28-årig lillefingeren

En 28-årig mand fik klippet sin lillefinger af med en grensaks, inden hans hus blev sat i brand. Det er angiveligt en narkogæld, der er skyld i forbrydelserne.

En brand i et stråtækt hus i Jyderup ved Holbæk torsdag aften lader til at være en del af en større sag.

Under efterforskningen har Midt- og Vestsjællands Politi nemlig fundet frem til, at husets beboer forud for branden havde besøg af to »rockerlignende mænd«. Af politiets døgnrapport fremgår det, at de to kom til huset for at inddrive en narkogæld.

Den 28-årige beboer blev truet med en pistol, og herefter fortalte den ene af mændene, at beboeren selv kunne vælge, hvilken finger han ville undvære. Da den 28-årige havde valgt venstre lillefinger, blev den kappet af med en lille grensaks.

Herefter blev han og to gæster smidt ud af bagdøren, mens de to mænd forlod huset ad fordøren. Da den forurettede kom om til forsiden af huset, så han flammerne i vinduet, og da han ifølge døgnrapporten havde set den ene rockertype medbringe en plastikdunk, formodes det, at mændene har brugt benzin til at antænde huset.

Ilden havde så godt fat, da brandvæsnet og politiet kom til stedet, at ejendommen ikke stod til at redde. Dog kom ingen personer til stede.

De to formodede gerningsmænd er forsvundet. Den ene beskrives som en mand i 30erne, som er »pumpet«, skaldet eller med lyst karseklippet hår, en bred kæbe og »tyrenakke«, mens den anden er mellem 18 og 25 år, mindre end kammeraten af både højde og drøjde, kortklippet hår og muligvis en tatovering op ad siden af halsen.

Branden blev opdaget af en nabo, men det fremgår ikke af døgnrapporten, hvorvidt brandteknikerne har fundet frem til årsagen til branden.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.