Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Mystik om familien Kraghs forsvinden efter bekymrende fund: Politiet massivt til stede ved sønnens hjem

Politiet efterlyser familien Kragh. Her ses Jørgen Kragh (t.v.), der er gift med Kirsten Kragh (t.h.). Sammen har de sønnen Lars Kragh (i midten).
Politiet efterlyser familien Kragh. Her ses Jørgen Kragh (t.v.), der er gift med Kirsten Kragh (t.h.). Sammen har de sønnen Lars Kragh (i midten).

Der er stadig intet nyt om ægteparret Kirsten og Jørgen Kragh eller deres 42-årige søn, Lars Kragh, som har været efterlyst siden lørdag.

Det oplyser Østjyllands Politi til BT.

Søndag eftermiddag er imidlertid ankommet fire kriminalteknikere på Lars Kraghs bopæl i Uggelhuse øst for Randers. Ifølge BT's mand på stedet ankom først tre kriminalteknikere, men siden har de altså fået assistance af yderligere en.

Tidligere søndag kunne Østjyllands Politi fortælle, at de havde efterforsket sønnens bopæl i Uggelhuse øst for Randers, og at resultaterne fra undersøgelserne gjorde, at politiet efterfølgende delte de pårørendes bekymring om, at der kunne være sket de tre personer noget.

At der søndag eftermiddag er kriminalteknikere på stedet er et bevis på, at politiet fortsat leder med lys og lygte efter spor i sagen, siger Østjyllands Politi til BT.

»Vi forsøger hele tiden at finde spor for at finde ud af, hvilken retning vi skal i,« siger politiinspektør ved Østjyllands Politi, Jan Andersen, til BT.

Ægteparrets søn, Lars Kragh, er tidligere udsendt soldat og lider af posttraumatisk stress syndrom (PTSD) efter sine udsendelser med Forsvaret.

Politiet vil fortsat meget gerne høre fra folk, som kan have set de tre personer eller ægteparrets bil.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 8731 1448 eller til nærmeste politi på telefon 114.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.