Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Motorvej ved Farøbroerne er stadig spærret

Det sydgående spor ved motorvejen ved Farøbroerne er endnu ikke åbnet for trafik efter en voldsom ulykke tidligere på dagen.

Oprydningsarbejdet efter to biluheld ved Farøbroerne mellem Sydsjælland og Falster er så omfattende, at det sydgående motorvejsspor stadig er spærret mellem frakørsel 41 Vordingborg og frakørsel 43 Nørre Alslev, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Tidligere lød meldingen, at trafikken igen forventedes at kunne flyde fra klokken 18, men politiet regner tidligst med at åbne sporet klokken 21.

- Vi forventer, at spærringen bliver ophævet klokken 21, men nu må vi se, hvordan det går, siger vagtchef Henrik Karlsen.

Det er to forskellige ulykker, der er skyld i afspærringen, den første skete omkring klokken 13, forklarer Henrik Karlsen.

- Det første uheld sker, fordi en lastbil får et nedbrud og standser i første vognbane. Der bliver den påkørt af en anden bil. Det andet uheld sker, fordi der er redningspersonale på vej til det første uheld. En brandbil kommer frem til stedet, hvor den støder sammen med en lastbil.

Fire personer er kommet til skade, men i tre af tilfældene er det ikke alvorligt. Den polske chauffør i den forulykkede lastbil er til gengæld hårdt medtaget efter ulykken. Han blev derfor fløjet til Rigshospitalets traumecenter, hvor han nu meldes uden for livsfare.

- Sidst vi hørte fra dem, opererede de på ham, og der var han uden for livsfare, siger Henrik Karlsen.

Politiet anbefaler bilister at benytte Storstrømsbroen, hvis de skal fra Sjælland til Falster.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.