Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Motorvej E45 genåbnet efter to alvorlige uheld

To færdselsuheld, der skete kort efter hinanden, på E45 syd for Hedensted lukkede lørdag aften vejen i både nordgående og sydgående retning, men Sydøstjyllands Politi oplyser, at det igen er muligt at passere i begge retninger.

Politiet har fortsat ikke klarhed over, hvad der forårsagede de to uheld, som vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi, Henrik Dam, tidligere lørdag aften betegnede som alvorlige.

»Tre køretøjer er kørt sammen i nordgående retning. Kort efter sker der et uheld i sydgående retning. Indtil videre er der to hårdt skadet. Alt redningsmandskab er sendt til stedet, og vi er i gang med at undersøge, hvad der er sket. Det er en alvorlig ulykke, men jeg kan ikke sige mere lige nu,« fortalte vagtchefen til bt.dk.

Der var sent lørdag aften ikke nyt om de tilskadekomnes tilstand.

Det er uvist, om uheldene skyldes sneglatte veje, men der er glatte veje andre steder i Danmark, efter det har sneet det meste af lørdagen.

Vagtcheferne hos Østjyllands Politi og Midt- og Vestjyllands Politi melder således begge om glatte veje og opfordrer alle til at køre efter forholdene.

På Fyn har der også været et trafikuheld, hvor en person er blevet kørt på hospitalet til observation, efter en bil skred ud og ramte en anden bil, oplyser vagtchefen hos Fyns Politi til bt.dk.

DMI oplyser desuden, at »der er risiko for sneglatte veje« over det meste af landet.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.