Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Mødrehjælpen giver 1.714 en mere glædelig jul

1.714 modtager i år en julecheck fra Mødrehjælpen, som glæder sig over stor opbakning og donationer.

Takket være Mødrehjælpen kan 1.714 familier holde en lidt bedre jul. Så mange modtager nemlig i år en julecheck fra Mødrehjælpen.

Organisationen glæder sig over stor opbakning og mærkbare donationer i indsamlingens slutspurt. Samtidig kan organisationen styrke sin rådgivningsindsats næste år, så flere familier kan få langsigtet hjælp til at takle sociale og økonomiske problemer.

- Først og fremmest vil vi gerne sige tak til alle, der har støttet vores julehjælp. Vi glæder os over den store velvilje fra både privatpersoner, fonde, foreninger, virksomheder og Mødrehjælpens frivillige, der har været med til at skabe juleglæde for de mange familier, der i år har søgt og som lever op til kriterierne for at modtage julehjælpen, siger Mødrehjælpens direktør Mads Roke Clausen i en pressemeddelelse.

Mødrehjælpen vurderede før indsamlingens start, at 1.200 til 1.500 familier ville være berettigede til julehjælp.

Organisationen endte dog med at uddele julehjælp til hele 1.714 familier, hvilket er en stigning på 70 procent i forhold til sidste år, hvor 1.008 familier fik julehjælp. Mødrehjælpen sendte de sidste checks ud den 21. december.

- Det er nogle meget lettede forældre, vi har sendt checks til her i de sidste dage, som nu kan glæde sig til en jul uden alt for mange bekymringer og som kan give deres børn en god og dejlig jul, siger Mads Roke Clausen.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.