Du er logget ind

Din profil kan bruges på berlingske.dk, business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Mistænkte for drab i Kødbyen afhøres igen

Tre af de mistænkte i drabssagen fra Kødbyen i København bliver afhørt mandag eftermiddag, mens politiet stadig leder efter den fjerde mistænkte.

Den 27-årige Omar Hassan Sheik Muse er stadig efterlyst som den fjerde sigtede i sagen om drabet på Johan Thomsen Sekyere.
Den 27-årige Omar Hassan Sheik Muse er stadig efterlyst som den fjerde sigtede i sagen om drabet på Johan Thomsen Sekyere.

Københavns Politi leder med lys og lygte efter 27-årige Omar Hassan Sheik Muse, der er mistænkt for medvirken til drabet på Jonas Thomsen Sekyere natten til 17. november, men han er endnu ikke dukket op.

Imens politiet venter og søger, bliver de tre andre mistænkte i sagen afhørt igen.

- I dag bruger vi vores energi på dels at søge efter ham den fjerde, og dels at genafhøre de tre, vi allerede har i vores varetægt, siger drabschef i Københavns Politi, Jens Møller, til politiken.dk.

Hvis politiet skal have mulighed for fortsat at tilbageholde de tre mistænkte – to på 20 år og en på 22 år – skal der findes flere spor, som knytter dem til drabet, inden tirsdag kl. 14.

- Nu skal vi klarlægge, hvad deres andel er. Når det er klarlagt, må vi vurdere, om de skylder os noget, og dermed har gjort sig fortjent til fængsel, eller om vi er tilfredse. Jeg har ikke lyst til, at folk skal sidde i fængsel, hvis de ikke har noget med hændelsen at gøre, siger Jens Møller til politiken.dk.

Siden offentliggørelsen af Omar Hassan Sheik Muses navn og et billede af ham søndag formiddag har politiet fået fem seks henvendelser, men den 27-årige mand er altså stadig på fri fod.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.