Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Millionbedrager får to et halvt års fængsel

En kvindelig kontorassistent er blevet idømt 30 måneders fængsel for at bedraget et forsikringsfirma, hvor hun var ansat, for 13 millioner kroner.

Det var ludomani, der fik en kvindelig kontorassistent til ulovligt at overføre 13 millioner kroner til sig selv i løbet af de seneste to år.

Retten ved Glostrup har mandag afsagt straksdom i en bedragerisag, hvor en kvindelig kontorassistent ved et større forsikringsselskab har svindlet sig til 13 millioner fra februar 2013 og frem til sidste uge, hvor svindlen blev opdaget.

Svindlen foregik ved, at kvinden opdigtede fiktive kundenavne med sine egne kontonumre, som hun overførte pengene til. Det blev til i alt 73 overførsler på de knap to år. Så snart pengene var overført, brugte hun pengene på diverse hjemmesider, og det fremgik af kvindens tilståelse, at alle pengene nu er brugt.

Mandag morgen rykkede politiet ud og anholdt kvinden, og mandag eftermiddag blev hun fremstillet i et grundlovsforhør, hvor hun tilstod bedrageriet. Sagen blev behandlet øjeblikkeligt, og udover de 30 måneders fængsel er kontorassistenten også forpligtiget til at betale beløbet tilbage til forsikringsselskabet.

Hun har udbedt sig til betænkningstid i forhold til at anke dommen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.