Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Michael Meyerheim hedder slet ikke Michael til fornavn

Hele Danmarks Mr. Talkshow, Michael Meyerheim, har i virkeligheden et helt andet fornavn.

Tv-værten Michael Meyerheim hedder i virkeligheden noget andet.
Tv-værten Michael Meyerheim hedder i virkeligheden noget andet.

Her gik vi alle og troede, at vi kendte vores hjemlige tv-koryfæer ud og ind.

Det gør vi slet ikke, når talen falder på Michael Meyerheim, der som talkshowvært har gjort danskerne varmt selskab i stuerne siden 1991.

For det var nemlig først, da han blev journalist, at han begyndte at kalde sig Michael Meyerheim. I virkeligheden hedder han noget helt andet til fornavn.

Den folkekære vært afslører over for TV 2, at han rent faktisk hedder Carsten Michael Meyerheim. Det sker i anledningen af, at han i år kan fejre sit 25 års jubilæum som talkshow-vært.

»Jeg begyndte at bruge mit mellemnavn i 1969, da jeg startede som journalistelev. Da havde vi et mærke, man skulle sætte under sin artikel, og der begyndte jeg at bruge Michael - der er lidt mere swung over det på en måde,« fortæller Michael Meyerheim til TV 2.

På onsdag fejrer tv-værten sit 25-års jubilæum på TV 2 Charlie, når 'Talkshowet Meyerheim' sendes i en jubilæumssærudgave. Her får Michael Meyerheim besøg af Ritt Bjerregaard, Finn Nørbybaard, Suzanne Bjerrehuus og Tommy Kenter.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.