Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Mette Østergaard bliver ny chefredaktør for Berlingske

Mette Østergaard, 37 år, er udnævnt til ny chefredaktør på Berlingske og vil sammen med ansvarshavende chefredaktør Tom Jensen fremover udgøre avisens chefredaktion. Mette Østergaard kommer til Berlingske fra TV2 News, hvor hun de seneste to et halvt år har været chefredaktør og kanalchef.
Mette Østergaard, 37 år, er udnævnt til ny chefredaktør på Berlingske og vil sammen med ansvarshavende chefredaktør Tom Jensen fremover udgøre avisens chefredaktion. Mette Østergaard kommer til Berlingske fra TV2 News, hvor hun de seneste to et halvt år har været chefredaktør og kanalchef.

Det nye medlem af Berlingskes chefredaktion er fundet.

Sammen med ansvarshavende chefredaktør Tom Jensen skal Mette Østergaard fra d. 1. januar 2018 udgøre Berlingskes chefredaktion.

»Jeg har ledt efter en, som kan tilføre ny inspiration og ny ledelseskraft. Den chefredaktør har vi fundet nu – og det er Mette. Velkommen til dig,« siger ansvarshavende chefredaktør Tom Jensen på et møde for medarbejderne, hvor den nye chefredaktør er blevet præsenteret.

37-årige Mette Østergaard kommer fra en stilling som journalistisk chefredaktør og kanalchef på TV 2 News. Hun har desuden en fortid på både Politiken og Jyllands-Posten.

Hun ser frem til  at tage avisens udfordringer op i et forvænt og krævende marked.

»Vi står midt i en ekstremt spændende medietid, hvor kravene til originalitet, kvalitet og udvikling aldrig har været større for at fastholde læserne og brugerne. Sammen med det stærke hold på Berlingske glæder jeg mig til at udvikle journalistik og formater, der kan skærpe Berlingskes position og fremtid i takt med den digitale virkelighed,« siger Mette Østergaard.

Berlingskes chefredaktion har tidligere bestået af Tom Jensen og Jens Grund, men i forbindelse med sammenlægningen af BT og MetroXpress i efteråret 2016, blev Jens Grund konstitueret chefredaktør for det nye koncernselskab, BTMX.

I den forbindelse blev udlandsredaktør Anna Libak og digital redaktør Jakob Weiss i november konstituerede chefredaktører og har fungeret i chefredaktionen siden.

I starten af maj blev det meldt ud, at Jens Grund ikke vender tilbage til chefredaktionen på Berlingske, og Tom Jensen har derfor siden været på udkig efter en ny makker.

Jakob Weiss vil forblive konstitueret chefredaktør indtil Mette Østergaard tiltræder i chefredaktionen 1. januar 2018.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.