Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Medie: Waterfront snagede hos konkurrenten

Direktøren for PR-bureauet Waterfront er involveret i endnu en uheldig sag. Denne gang beskyldes han for at have snaget i en konkurrents fortrolige mailkorrespondance.

Endnu en skandalesag føjes nu til de foregående for PR-bureauet Waterfront.

Ifølge DR Nyheder er det stormombruste bureau involveret i en sag, hvor det har fået adgang til sin konkurrent Dreyer+Kvetnys fortrolige korrespondance med partisekretæren for Det Konservative Folkeparti på Christiansborg. En sag, der nu skulle være politianmeldt.

Den nye sag kan dateres tilbage til forsommeren 2012, hvor Dreyer+Kvetny holdt møde med den konservative leder, Lars Barfoed (K) og den konservative partisekretær, Martin Dahl. Her blev det diskuteret, hvordan partiet kunne komme igen efter det ringe resultat ved folketingsvalget i 2011. De Konservative håbede, at Dreyer+Kvetny kunne løse opgaven.

Efter mødet sendte Jakob Dreyer, partner i PR-bureauet, en mail til Martin Dahl med sine overvejelser om partiets genrejsning.

Kort efter dukkede mailen ifølge DR Nyheder også op hos Daniel Rugholm, daværende medlem af hovedbestyrelsen i Det Konservative Folkeparti. Afsenderen var ikke længere Jakob Dreyer, men hans direkte konkurrent, Waterfront-direktør Lars Poulsen. Han havde videresendt mailen med håb om, at Waterfront kunne overtage aftalen med De Konservative, og han skriver ifølge DR Nyheder blandt andet til Daniel Rugholm:

- Her er en intern mail til Martin (Dahl, red.), som du ikke har fået. Så ved du, hvad vi er oppe imod, hvis du vil have dem til at standse processen og overveje et alternativ.

Ifølge Daniel Rugholm svarede han aldrig Lars Poulsen.

Udover de allerede nævnte personer skulle også Karsten Madsen, der er ansat hos Dreyer+Kvetny, have fået mailen, men ligesom de øvrige parter nægter han at have videresendt den til Waterfront. De Konservative afviser også, at der er en teknisk sikkerhedsbrist hos partiet. Derfor er sagen nu politianmeldt, oplyser den konservative partisekretær.

- Sagen om påstået brud på brevhemmeligheden mellem en medarbejder og en arbejdsgiver skulle efter det oplyste nu ligge hos politiet. Det er efter min mening betryggende, at det nu bliver klarlagt, om der er sket ulovligheder, som skal straffes, siger Martin Dahl.

Waterfront-direktøren forklarer i en mail til DR Nyheder, at han har fået adgang til sin tidligere medarbejder Karsten Madsens mail. Karsten Madsen er nu ansat hos Dreyer+Kvetny, men på hans tidligere arbejdsplads er det ifølge Lars Poulsen kutyme, at virksomheden bevarer adgangen til fratrådte medarbejderes mail i en periode for at sikre, at kundehenvendelser bliver læst og besvaret.

Over for DR Nyheder ønsker han dog ikke at redegøre for, hvorfor han skrev til Daniel Rugholm.

Berlingske Nyhedsbureau har forgæves forsøgt at kontakte Lars Poulsen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.