Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Medie: Mand sigtet for at dræbe sin ekskone og døtre i Aabenraa er tilbageholdt i Syrien

Politiet bekræfter over for DR P4 Syd, at der er kommet en henvendelse fra de syriske myndigheder.

Arkivfoto
Arkivfoto

Syd- og Sønderjyllands Politi har fået afgørende nyt i sagen om det tredobbelte drab i Aabenraa, hvor en syrisk mand er sigtet for at have dræbt sin ekskone og parrets to små døtre.

De syriske myndigheder mener at have tilbageholdt manden, skriver DR P4 Syd.

Vicepolitiinspektør Bent Thuesen, Syd- og Sønderjyllands Politi, bekræfter, at der har været en henvendelse fra Syrien.

»Jeg kan bekræfte, at vi har modtaget en henvendelse dernedefra. Men ret meget mere kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt,« siger Bent Thuesen til P4 Syd.

På spørgsmål om, hvorvidt politiet vil kræve manden udleveret, siger han:

»Det indgår jo i den videre proces i forhold til, hvad der skal foretages i sådan en sag her.«

Angiveligt har de syriske myndigheder henvendt sig, fordi de har tilbageholdt en mand, som menes at være den sigtede fra drabssagen, der er internationalt efterlyst.

Drabene skete i oktober 2016. De dræbte - en 27-årig syrisk kvinde og to piger på syv og ni år - blev fundet i en fryser i familiens lejlighed. Ofrene var blevet kvalt, inden de blev anbragt i fryseren.

Mistanken faldt på kvindens 33-årige eksmand, der også er børnenes far.

Han er blevet sigtet for drabene og er blevet varetægtsfængslet in absentia, altså uden selv at være til stede, og efterlyst.

Politiet har tidligere oplyst, at han tog en taxi fra sit hjem ved Byllerup-Bov til Flensborg. Herfra tog han videre til Tyrkiet, og ifølge de nye oplysninger videre herfra til Syrien.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.