Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Massiv efterspørgsel på Charlie Hebdo i Danmark

Efter stor interesse for Charlie Hebdo undersøger Bladkompagniet, om der skal hentes flere udgaver hjem til Danmark.

Efter stor interesse for det franske satiremagasin Charlie Hebdo undersøger Bladkompagniet, om der skal hentes flere udgaver hjem til Danmark.
Efter stor interesse for det franske satiremagasin Charlie Hebdo undersøger Bladkompagniet, om der skal hentes flere udgaver hjem til Danmark.

Rygterne har svirret om, hvorvidt det franske satiremagasin Charlie Hebdo ville udkomme i Danmark, og Bladkompagniet bekræfter tirsdag over for Berlingske Nyhedsbureau, at magasinet vil få plads på de danske avishylder.

Direktør Christian Lanng fra Bladkompagniet, der er Danmarks største distributionsselskab, siger:

»Vi har bestilt 300 eksemplarer, som vi regner med vil ramme magasinbutikker i Danmark enten i løbet af dagen torsdag eller senest fredag morgen.«

Forhandlerne har ifølge Christian Lanng udvist så stor interesse for at få magasinet hjem og sætte det på netop deres hylder, at Bladkompagniet allerede nu undersøger, om der skal bestilles yderligere eksemplarer til Danmark.

Berlingske Nyhedsbureau har tirsdag talt med en række magasinforhandlere, der har forsøgt eller forsøger at få bladet hjem.

»Udbredelsen afhænger af, hvor mange styk vi får til landet, og hvornår de ankommer,« oplyser Christian Langg og tilføjer, at man forventer, at det omstridte magasin vil komme til at koste mellem 40 og 50 kroner. Prisen er ikke fastlagt endnu, understreger direktøren.

Christian Lanng fortæller, at det ikke er første gang, at Charlie Hebdo udkommer i Danmark.

»Vi har distribueret magasinet for en del år siden, men vi stoppede, fordi interessen ikke har været så stor i en periode. Men vi har nu vurderet, at der vil være en interesse blandt danske kunder for at købe det her magasin, og derfor får vi det hjem til Danmark igen,« siger han.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.