Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Massevoldtægt på hotel: Tre af fem mænd løsladt

Tre af de fem tilbageholdte mænd i den formodede gruppevoldtægt på Hotel Scandic i Vejle er nu løsladt. Politiet har stadig to i deres varetægt.

En 19-årig ung kvinde anmeldte selv tidligt lørdag morgen, at hun natten til i dag har været udsat for en massevoldtægt begået af flere mænd på det pågældende hotel.

- Der er løsladt tre mænd, som umiddelbart ikke havde noget at gøre med sagen. Men to af mændene holder vi stadig på, og det går vi videre med, mere kan jeg ikke sige lige nu, siger Carsten Thostrup fra Sydøstjyllands Politi.

Den unge kvinder var lørdag til undersøgelser på en retsmedicinsk afdeling. Alle de tilbageholdte mænd er først i tyverne og tre af dem er fra Aarhus-området, en fra Vejle og en enkelt fra Rødovre. Alle fem mænd har været indkvarteret på hotellet. Hvem af mændene der fortsat er tilbageholdt, forlyder der ikke noget om

- Den unge kvinde er blevet afhørt og undersøgt, og nu er hun hjemme igen, siger Carsten Thorup, der ikke kan sige yderligere om efterforskningen, før man er kommet videre.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.