Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Mary overrasker alle: Læste til leder på Harvard sammen med eliten

Kronprinsesse Mary er netop kommet hjem til Danmark, efter at have gennemført et intensivt kursus på Harvard University i USA i ledelse.

I 10 dage sad Mary på skolebænken fra klokken 06.30 om morgenen til midnat, da hun deltog i kurset »Global Leadership and Public Policy for the 21st Century« på Harvard i Boston. Kurset sluttede den 8. april.

Bag kurset stod Young Global Leaders, som Mary blev en del af i 2012. Organisationen er en del af World Economic Forum og er et mødested for unge kommende ledere.

Her lærte Mary, hvordan man identificerer de essentielle elementer i et problem. Hvilke konsekvenser det kan få, hvis man som leder ikke reagerer på et problem.

Men også hvordan man som leder i det 21. århundrede kan udvikle strategier til at handle i tide, eller som Hr. Møller altid sagde: »Man skal udvise rettidig omhu.«

Og der er ingen tvivl om, at Mary har nydt sit krævende men lærerige ophold på et af verdens fineste universiteter. I en mail til BT skriver kronprinsessen således:

»Studieopholdet på Harvard har været utrolig inspirerende og lærerigt, og det har været berigende at være tilbage på skolebænken. Det har været et privilegium at blive undervist af nogle af de førende professorer indenfor deres fagområder. Jeg har på studiet fået et bredt og spændende netværk, nogle nye venner og ny inspiration og viden, som jeg kan have gavn af i mit arbejde,« skriver kronprinsesse Mary i mailen til BT.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.