Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Mareridt på SFO: Jysk dreng låst inde og glemt, da han sad på toilettet

Den ni-årige dreng blev glemt på sin SFO i den Århusianske bydel Tilst. Arkivfoto
Den ni-årige dreng blev glemt på sin SFO i den Århusianske bydel Tilst. Arkivfoto

En ni-årig dreng fra den aarhusianske bydel Tilst oplevede fredag lidt at et mareridt. Her blev han glemt af pædagogerne i sin SFO, da den lukkede.

Det var SFO'en på Skjoldhøjskolen, der glemte drengen. Den bekymrede mor efterlyste sin dreng på Facebook, da han ikke var kommet hjem to timer efter, at SFO'en var lukket. Det skriver Stiften.

Senere formåede drengen på egen hånd at komme hjem. Men det skete barfodet og uden overtøj, da hans sko og jakke var låst inde.

Han blev glemt, fordi han sad på toilettet, da der blev låst.

Lars Kjems, der er skoleleder, har efterfølgende udtalt, at der er sket noget, der bare ikke må ske. Han beklager, hvad drengen har været ude for.

»Vi har lagt os fladt ned og sagt, at det her ikke må ske. Vi kontaktede forældrene via besked, og mandag tager vi en snak med dem,« siger skolelederen ifølge Stiften.

Forældrene har ifølge Lars Kjems givet udtryk for, at det er en enorm ærgerlig sag. Skolelederen understreger, at der heldigvis ikke er nogen, der er kommet alvorligt til skade, men at de tager sagen meget seriøst.

Derfor har Skjoldhøjskolen også for fremtiden ændret lukkeproceduren.

»Vi har nu rettet i vores procedurer, så vi ikke kun råber ud i rummene, om der er børn, men også nu sørger for, at dørene til toiletterne skal være åbne, inden der bliver lukket og låst,« siger skolelederen ifølge Stiften.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.