Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Manden der slog kontrollør ned til fodboldkamp er fundet

Mand, der slog kontrollør ned under fodboldkamp mellem Brøndby og FCK, er identificeret og erkender forhold.

Politi ved FCK fans under Superligakampen mellem Brøndby IF og FCK, Søndag den 6. august 2017.. (Foto: Claus Bech/Scanpix 2017)
Politi ved FCK fans under Superligakampen mellem Brøndby IF og FCK, Søndag den 6. august 2017.. (Foto: Claus Bech/Scanpix 2017)

Fodboldkampen mellem Brøndby IF og FC København udviklede sig søndag aften til andet end bare en fodboldkamp.

Brøndby bragte sig kort før tid foran med 1-0, og det fik en række FCK-tilhængere til at tænde af.

Helt slemt gik det, da en mand slog en kontrollør ned. Han er nu blevet identificeret. Han erkender forholdet.

Det siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby fra Københavns Vestegns Politi til Jyllands-Posten.

Efter at kontrolløren blev slået, blev urolighederne kun værre. Det fik kampklædte politifolk til at omringe tribunen med den rasende gruppe.

Onsdag er status, at politiet har noteret 50 lovovertrædelser. Det drejer sig blandt andet om vold mod politiet, vold mod kontrollører, besiddelse af slagvåben og for at være maskeret.

Hos Københavns Vestegns Politi glæder man sig over, at borgere og andre tilskuere har henvendt sig.

»Folk er normalt gode til at kontakte os, når det handler om alvorlige forbrydelser som drab, men jeg har aldrig oplevet så stor en interesse for at henvende sig om en fodboldkamp.«

»Måske synes folk, at det her var i overkanten af det rimelige,« siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby til Jyllands-Posten.

Med cirka 18 minutters forsinkelse besluttede kampens dommer at genoptage spillet, hvorefter de to resterende minutter blev afviklet.

Charlotte Skovby siger, at der vil komme flere end de 50 sager.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.