Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Mand skudt i ryggen på åben gade i Værløse

En person er søndag ved 13.30-tiden blev skudt i ryggen på åben gade i Værløse.

Politiet er tilstede foran Rigshospitalet i København, hvor en ung mand ramt i ryggen efter et nyt skudopgør i Værløse, er blevet indlagt på Traumecenteret søndag d.13.januar 2013.
Politiet er tilstede foran Rigshospitalet i København, hvor en ung mand ramt i ryggen efter et nyt skudopgør i Værløse, er blevet indlagt på Traumecenteret søndag d.13.januar 2013.

Skyderiet fandt sted kort før klokken 13.30 på åben gade i Værløse udenfor København.

Vagthavende ved Nordsjællands Politi, Ole Hestbæk, fortæller, at man endnu ikke har et klart billede af, hvad der er foregået.

- En mand er skudt og ramt i ryggen og en bil er kørt fra stedet. Det er reelt det, vi ved lige nu, siger han til bt.dk.

Offeret er bragt til Rigshospitalets Traumecenter.

En mistænkelig bil er desuden netop fundet i Allerød. Det formodes, at der er tale om flugtbilen fra skyderiet i Værløse.

Det er tredje gang i denne weekend, at et skuddrama udfolder sig i en forstad til København.

Lørdag aften blev en 19-årig mand skudt i foden i Kokkedal. Og fredag aften løsnede en ukendt gerningsmand adskillige skud mod en gruppe unge mænd i Høje Gladsaxe. To blev såret og en, en 19-årig mand, mistede efterfølgende livet af sine kvæstelser.

- Vi er selvfølgelig i fuld gang. Vi efterforsker bredt og kigger selvfølgelig også på, om det her kan have nogen sammenhæng med episoden i Kokkedal i går aftes og det, der skete i Gladsaxe i fredags. Og vi har en meget tæt dialog med vores kolleger ved Københavns Vestegns Politi, siger Ole Hestbæk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.