Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Mand melder sig i Heidi-drabssag: Jeg skrev den mystiske seddel

Håbet om at opklare mordet på Heidi Abildskov fra Virum mindskes ifølge Nordsjællands Politi, som først troede, at en mystisk seddel kunne bringe dem videre i efterforskningen.

Det var denne seddel, fundet på drabsstedet i Virum, som politiet tirsdag satte i forbindelse med drabet på den 41-årige Heidi Abildskov.
Det var denne seddel, fundet på drabsstedet i Virum, som politiet tirsdag satte i forbindelse med drabet på den 41-årige Heidi Abildskov.

Håbet om at opklare mordet på Heidi Abildskov fra Virum mindskes.

Sådan lyder meldingen fra Nordsjællands Politi, efter en mand tirsdag henvendte sig til politiet og forklarede, at han er ophavsmand til en mystisk seddel efterladt i en taske på gerningsstedet, skriver bt.dk.

- Vi var af den opfattelse, at den kunne bringe os videre i efterforskningen, men nu viser det sig, at den er blevet omdelt i op mod 10.000 eksemplarer, fortæller vicepolitiinspektør Henning Svendsen fra Nordsjællands Politi til bt.dk.

Politiet efterlyste ellers vidner tidligere tirsdag, som kunne fortælle om sedlens oprindelse. Alt sammen for at komme tættere på Heidis morder.

Se den mystiske seddel her.

På den computerskrevne seddel efterlyser en gruppe polakker brugt tøj, og det var netop baggrunden for det, at en mand tidligere tirsdag henvendte sig til Vestegnens Politi, fortæller Henning Svendsen.

- Han havde været med til at udforme teksten i et helt legalt ærinde for en hjælpeorganisation, så den kunne læses af danskere, som gerne ville donere tøj, fortæller Henning Svendsen.

Henning Svendsen ærgrer sig derfor over, at politiets efterlysning tidligere kan ses som en mistænkeliggørelse af de polakker, som prøver at samle tøj ind til hjælpeorganisationen.

Nummeret på sedlen er til en telefon med taletidskort, der aldrig har været aktiveret.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.