Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Mand forhindrede ambulance i at nå frem – måtte køre omvej, fordi han mente at have eneret til vejen

Arkivfoto
Arkivfoto

En lokal strid mellem en 56-årig mand og Hillerød Kommune kunne have fået alvorlige konsekvenser.

Han tvang nemlig en ambulance til at tage en omvej, da han havde spærret en vej, som han mener at have eneret til at bruge.

Det skriver lokalavisen.

Ambulancen måtte tage en omvej på fire-fem minutter, men mediet nævner intet om, hvorvidt den pågældende person, der skulle bruge ambulancen, led overlast på grund af det. Den 56-årige mand med ejerfornemmelser over vejen blev kendt skyldig i retten i Hillerød.

Det er ikke første gang, at han skaber problemer. Mediet beskriver, at han allerede i 2008 fik et påbud fra kommunen om at holde vejen ryddet, så netop ambulancer kunne køre uhindret gennem.

Han er blevet dømt for at begå hærværk mod et elskab på hjørnet af vejen i sommer. Han er også blevet dømt for at lægge partisansøm ud på vejen. Den 56-årige mand påstod selv, at billederne fra sagen kunne være taget andre steder. Men han blev kendt skyldig grundet vidneforklaringer og billedernes troværdighed.

I januar blev han idømt fængsel i tre måneder og en bøde på 130.000 kroner for en lignende lovovertrædelse. 5. december blev han også idømt 60 dages fængsel for de nye overtrædelser og en erstatning på 4000 kroner til elselskabet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.