Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Mand dræbt i trafikulykke ved Lemvig

To biler stødte søndag morgen frontalt sammen. En person er død, og en anden bilist svæver mellem liv og død.

En bilist er afgået ved døden efter en trafikulykke ved den nordjyske by Lemvig. En anden bilist svæver mellem liv og død, skriver BT.dk.

De to biler stødte frontalt sammen på Vilhelmborgsvej syd for Lemvig. Vejen fører gennem et øde plantageområde, og det var tåget, da ulykken indtraf klokken 07.10, oplyser vagtchef Knud Lauridsen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

- De to biler er kørt frontalt sammen, men vi ved endnu ikke, om det er et mødeuheld eller en vigepligtsforsømmelse, siger Knud Lauridsen.

På grund af tæt tåge har politiet valgt at fjerne de forulykkede biler, frem for at lade teknikere arbejde på stedet.

- Vi har ryddet op på stedet for at undgå flere ulykker. I stedet må teknikerne arbejde på Holstebro Kaserne, hvor vi fragter vragdelene hen, siger Knud Lauridsen.

Den ene bilist - en mand omkring de 50 år - er afgået ved døden. Den anden bilist er kommet svært til skade. Svævende mellem liv og død er han blevet fragtet 75 kilometer med ambulance til Viborg Sygehus.

De to mænds identitet er endnu ukendt, og de pårørende er derfor ikke blevet underrettet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.