Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Lufthavn og sygehus advarer bilister om løsnede hjulbolte

Efter tilfælde af løsnede hjulbolte på parkeringspladser ved lufthavn og sygehus advares bilister nu.

Aalborg Lufthavn og Sygehus Vendsyssel advarer nu bilister om, at deres hjulbolte kan være blevet løsnet på parkeringspladsen. Scanpix/Henning Bagger/arkiv
Aalborg Lufthavn og Sygehus Vendsyssel advarer nu bilister om, at deres hjulbolte kan være blevet løsnet på parkeringspladsen. Scanpix/Henning Bagger/arkiv

Den livsfarlige trend med at løsne hjulbolte på biler breder sig stadig, og nu advarer Aalborg Lufthavn og Sygehus Vendsyssel bilisterne om, at boltene på deres hjul kan være løsnet.

Det oplyser DR Nordjylland.

Tendensen begyndte på Midt- og Vestsjælland i marts, og nu har politiet landet over modtaget flere end 250 anmeldelser.

I Nordjylland har politiet registreret mindst 27 anmeldelser, og et tilfælde i Aalborg Lufthavn har fået lufthavnen til at gå ud og advare de mange bilister på lufthavnens p-plads, fortæller direktør Søren Svendsen.

»Vi sætter store plakater op på dørene og på vores monitorer ved ankomstbåndene,« siger lufthavnsdirektøren til DR Nordjylland.

Parkeringspladsen er videoovervåget og lufthavnen har overleveret materialet til politiet i et håb om, at det kan afsløre, hvem der løsner hjulboltene.

Samtidig har Aalborg Lufthavn øget patruljeringen ved parkeringspladserne.

Også Sygehus Vendsyssel i Frederikshavn advarer med blandt andet sedler i bilruderne på parkeringspladsen efter flere tilfælde af løsnede hjulbolte. Den seneste på en bil i aftes.

Lederen af patruljecenter Aalborg, vicepolitiinspektør Niels Kronborg, fortæller DR Nordjylland, at anmeldelserne i Nordjylland er kommet fra hele landsdelen.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.