Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Løsnede hjulbolte skaber frygt blandt bilister: Her er tricket til at opdage det, inden det går galt

Sådan ser det ud, når Anders Bjørn Jensen sætter maling på hjulboltene på sin bil.
Sådan ser det ud, når Anders Bjørn Jensen sætter maling på hjulboltene på sin bil.

Den seneste tids mange eksempler på hjulbolte, der er skruet løs på biler, har skabt farlige situationer og frygt hos mange danskere.

Men på Facebook deler en mand fra Roskilde nu et genialt trick til, hvordan man kan komme de farlige situationer til livs og nemt blive opmærksom på, om en hjulbolt skulle være skruet løs.

»Tricket går ud på, at man sætter en klat maling mellem hjulbolten og fælgen på bilen. Hvis der bliver skruet på hjulbolten, så kan man se, at malingen er krakeleret, og malingen har flyttet sig,« siger Anders Bjørn Jensen, der har delt tricket på sin Facebookprofil.

Han var blevet træt af, at han konstant skulle tjekke hjulboltene på sin bil ved at efterspænde dem, derfor sparer tricket ham også for en masse tid.HEr er

»Jeg deler tricket for at hjælpe andre danskere. Det kan sikkert mindske frygten hos mange, men det sparer også folk for en masse tid,« siger han.

Anders Bjørn Jensen har fået tricket fra en god gammel ven, der er mekaniker. Han har længe kendt til metoden, men først begyndt at benytte den nu, da mange af tilfældene med løsnede hjulbolte er sket tæt på ham.

På Facebook bliver hans trick modtaget med meget ros. Det er delt næsten 300 gange. Til billedet, han har lagt op, skriver Anders Bjørn Jensen:

'Sådan! - en lille klat hvid maling på dine hjulbolte, så er det simpelt at se om der skulle være pillet ved dem .. Bare pga. den diplompsykopat der render rundt og løsner dem!'

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.