Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Lørdag bringer sol og 17 grader

DMI melder om sol, kun lidt vind og lune forårstemperaturer den kommende uge. Lørdag kan termometret komme helt op og måle 17 graders varme.

Forår og sol i København 2.påskedag. På lørdag bliver det endnu varmere.
Forår og sol i København 2.påskedag. På lørdag bliver det endnu varmere.

Find solhatten frem og køb blomsterfrø til kolonihaven.

Efter sne i slutningen af marts ser det nu ud til, at vejrguderne velsigner Danmark med sol og varme den kommende uge, hvor termometeret ifølge Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, kan komme helt og måle 17 graders varme.

»Den kommende uge ser overordnet rigtig pæn ud med sol og til dels høje temperaturer, som ligger mellem ti og 15 grader. Når vi kommer hen til weekenden, sniger temperaturen sig endnu højere op - lørdag kan den komme op på 17 graders varme,« siger vagtchef hos DMI Anja Budholdt.

Det er et højtryk, der i øjeblikket passerer hen over Danmark, og det betyder, at der heller ikke bliver særlig meget vind.

Men det er om at nyde varmen og solen lørdag, for ligesom alting har en ende, bliver solen i løbet af dagen skjult af skyer, når en koldfront passerer landet fra vest.

»Efter lørdag er der en vis usikkerhed, men det ser ud til, at der kommer et lavtryk fra England op over Danmark, så der kommer noget regn søndag aften og natten til mandag, men så er det som om, det klarer op med noget vestenvind igen. Så næste uge ser også overordnet pæn ud,« siger Anja Budholdt.

Søndag, mandag og tirsdag vil temperaturen ligge på omkring de ti graders varme, men så ser det ud til, at det bliver lidt varmere. Dog når temperaturen næppe op på 17 grader igen foreløbigt.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.